Vă invităm la Sesiunea de PITCH din cadrul Concursului de finanțare a proiectelor cinematografice, ediția 2023

În 10 zile va avea loc Sesiunea de PITCH din cadrul Concursului de finanțare a proiectelor cinematografice, ediția 2023. 

Sesiunea va avea loc public la Mediacor (str. Alexei Mateevici 60), cu prezență fizică a participanților și a Juriului, cu acces pentru mass-media și va fi transmisă pe pagina noastră de facebook și pe privesc.eu (livestream).

Timpul acordat pentru prezentarea publică per proiect este de 7 minute plus 3 min pentru întrebări, total 10 min pentru fiecare proiect. Aceasta va fi realizată de producător, regizor sau scenarist după caz.

Evenimentul va dura două zile și va avea următorul program:

  • 12 mai – 9:30 – 17:00 –  prezentarea proiectelor înscrise în concurs
  • 13 mai15:00 – 17:00 – anunțarea rezultatelor PITCH și oferirea bonusurilor din partea partenerilor

Reamintim că juriul PITCH-ului este compus din 3 membri ce au vaste cariere în domeniul cinematografiei și sunt originari din Israel, România și Ucraina: Katriel Schory, Ada Solomon, Volodymyr Yatsenko.  Mai multe detalii despre membrii juriului găsiți  aici.

Termenul limită de depunere/completare/ajustare a dosarului pentru PITCH a fost prelungit până pe data de 4 mai ora 10:00.

Evenimentul este organizat de Centrul Național al Cinematografiei în parteneriat cu Proiectul Tehnologiile Viitorului în Moldova, finanțat de USAID, Suedia și Marea Britanie.

Partajează acest articol cu prietenii: ⤵
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on odnoklassniki
OK
Share on vk
VK