The National
Film Centre
Of Moldova

Concurs de selectare a candidaților la funcția de membru al Consiliului pentru acordarea suportului financiar pentru producțiile de film și alte opere audiovizuale

La data de 18 iulie curent, în ședința de Consiliu CNC a fost aprobat Regulamentul privind modul de selectare şi cerinţele faţă de candidatul la funcţia de membru al Consiliului de acordare a suportului financiar din partea asociațiilor necomerciale reprezentative din domeniul producției independente de film și TV.

Regulamentul a fost elaborat în conformitate cu prevederile Legii nr. 154 din 26.07.2018 privind atragerea investițiilor străine în domeniul producției de film și alte opere audiovizuale (cu modificările și completările ulterioare) și pct.23 și 24 din Regulamentul privind Programul de investiții în domeniul producției de film și alte opere audiovizuale, aprobat prin Hotărârea Guvernuluinr. 445 din 29 iunie 2022.

Sarcina de bază a Consiliului va consta în  examinarea și adoptarea deciziilor privind calificarea sau necalificarea dosarului pentru acordarea suportului financiar în cadrul Programului de investiții în domeniul producției de film și alte opere audiovizuale.

Pentru funcția de membru al Consiliului pentru acordarea suportului financiar din partea asociațiilor necomerciale reprezentative din domeniul producției independente de film și TV pot candida persoanele care îndeplinesc următoarele condiții de eligibilitate:

  1. Este înaintat de către o asociație necomercială reprezentativă din domeniul producției independente de film și TV, fapt confirmat prin scrisoare oficială (de delegare) a acestuia;
  2. Are capacitate deplină de exercițiu;
  3. Dispune de capacități și abilități profesionale, experiența relevantă și vizibilă în domeniul industriei cinematografice moderne sau a producției TV.

Dosarul de participare la Concurs pentru a accede în funcția de membru al Consiliului va conține:

  1. Demersul de delegare din partea asociației necomerciale reprezentative din domeniul producției independente de film și TV
  2. Curriculum vitae (CV)
  3. Scurt bio al candidatului

Termen limită de aplicare este:  9 august 2022

Dosarele pot fi transmise la adresa: contact@cnc.md

Menționăm că durata mandatului membrului Consiliului este de 2 ani și poate fi reînoiă pentru încă o perioadă de 2 ani.

Regulamentul integral poate fi consultat aici.

Partajează acest articol cu prietenii: ⤵
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on odnoklassniki
OK
Share on vk
VK
Ședinta cu referire la lansarea Concursului de finanțarea a proiectelor cinematografice

Ședinta cu referire la...

În contextul lansării Concursului de finanțare a proiectelor cinematografice, Centrul Național al…
ÎN ATENȚIA UNIUNILOR ȘI ASOCIAȚIILOR DIN DOMENIUL INDUSTRIEI CINEMATOGRAFICE

ÎN ATENȚIA UNIUNILOR ȘI...

În contextul lansării Concursului de finanțare a proiectelor cinematografice, invităm Uniunile și…