Ședință comună cu cineaștii laureați ai Concursului de Filme Documentare lansat de către Ambasada Franței la Chișinău și CNC

Astăzi, 22 august curent, CNC a găzduit o ședință comună cu cineaștii laureați ai Concursului de Filme Documentare lansat de către Ambasada Franței la Chișinău și CNC Moldova, la care au participat dl Jeremie Petit, Prim Consilier al Ambasadei Franței, Sonya Medina, producătoare din Franța, Jaad Gaillet cineast francez, echipa CNC.

Valeriu Jereghi, Director CNC, a anunțat că astăzi, 22.08.2017, sumele destinate finanțării proiectelor au fost transferate câștigătorilor.

Cineaștii moldoveni au relatat la ce fază se află cu desfășurarea producției de filme documentare. CNC a propus câștigătorilor de proiecte asistență profesională pentru toate perioadele de producție: pregătire-filmare-montaj.

Pe tot parcursul desfășurării proiectului, Sonya Medina va oferi consultații on-line din Franța, iar Jaad Gaillet va ține master-class-uri individuale pentru toți laureații concursului, în Chișinău, în incinta CNC, până la 6 septembrie curent.

 

Translate »