The National
Film Centre
Of Moldova

Ședință comună cu cineaștii laureați ai Concursului de Filme Documentare lansat de către Ambasada Franței la Chișinău și CNC

Astăzi, 22 august curent, CNC a găzduit o ședință comună cu cineaștii laureați ai Concursului de Filme Documentare lansat de către Ambasada Franței la Chișinău și CNC Moldova, la care au participat dl Jeremie Petit, Prim Consilier al Ambasadei Franței, Sonya Medina, producătoare din Franța, Jaad Gaillet cineast francez, echipa CNC.

Valeriu Jereghi, Director CNC, a anunțat că astăzi, 22.08.2017, sumele destinate finanțării proiectelor au fost transferate câștigătorilor.

Cineaștii moldoveni au relatat la ce fază se află cu desfășurarea producției de filme documentare. CNC a propus câștigătorilor de proiecte asistență profesională pentru toate perioadele de producție: pregătire-filmare-montaj.

Pe tot parcursul desfășurării proiectului, Sonya Medina va oferi consultații on-line din Franța, iar Jaad Gaillet va ține master-class-uri individuale pentru toți laureații concursului, în Chișinău, în incinta CNC, până la 6 septembrie curent.

Partajează acest articol cu prietenii: ⤵
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on odnoklassniki
OK
Share on vk
VK
Ședinta cu referire la lansarea Concursului de finanțarea a proiectelor cinematografice

Ședinta cu referire la...

În contextul lansării Concursului de finanțare a proiectelor cinematografice, Centrul Național al…
ÎN ATENȚIA UNIUNILOR ȘI ASOCIAȚIILOR DIN DOMENIUL INDUSTRIEI CINEMATOGRAFICE

ÎN ATENȚIA UNIUNILOR ȘI...

În contextul lansării Concursului de finanțare a proiectelor cinematografice, invităm Uniunile și…