În atenția cineaștilor!

În perioada 24-28 martie 2021, Festivalul Internațional de Film BEAST organizat anual în orașul Porto, Portugalia organizează 5 zile de festival prin proiecții online, cursuri de master și ateliere.

BEAST IFF a introdus un nou format pentru ediția a IV-a  din 2021, planificând să organizeze festivalul prin platforma Visegrad Film Hub.

Prin proiecțiile sale publice, BEAST IFF prezintă documentare, filme scurte și animație. Sesiunea de întrebări – răspunsuri post-proiecții creează un spațiu pentru conectare a cineaștilor, a factorilor de opinie și a publicului larg.

BEAST IFF își propune să ofere o platformă de comunicare/colaborare pentru regizorii emergenți din CEE și regizorii portughezi care lucrează în străinătate.

Până în prezent, BEAST IFF a proiectat peste 300 de filme, reprezentând peste 21 de țări din regiune.

https://filmfreeway.com/beastfestival

Partajează acest articol cu prietenii: ⤵
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on odnoklassniki
OK
Share on vk
VK
Festivalul Internațional Film O'Clock aduce în prim plan o selecție îndrăzneață de filme contemporane și clasice pentru cea de-a patra ediție 

Festivalul Internațional Film O'Clock...

 Film O’Clock promite și în 2024 o nouă experiență cinematografică memorabilă, oferind publicului oportunitatea…
Industria de film prezentă, pentru prima oară, cu stand de țară la una dintre cele mai mari piețe de film europene - European Film Market

Industria de film prezentă,...

Centrul Național al Cinematografiei (CNC), pentru prima dată, a participat cu un…