The National
Film Centre
Of Moldova

Republica Moldova participă pentru prima dată la European Film Market 2024

Pentru prima oară Republica Moldova va fi prezentă la Berlinale European Film Market 2024 cu un stand propriu. Centrul Național al Cinematografiei din Republica Moldova împreună cu partenerul său strategic proiectul Tehnologiile Viitorului, finanțat de USAID, Suedia și UK aid, va asigura această prezență care are drept scop promovarea sectorului cinematografiei din Republica Moldova și stimularea co-producțiilor de film.

European Film Market este unul dintre cele mai importante locuri de întâlnire a reprezentanților industriei de film și media unde în perioada dintre 15-21 februarie 2024, vor participa în jur de 10000 de producători, agenți de vânzări, distribuitori pentru a comunica, a face schimb de experiență, pentru a se informa și a face business. Fiind prima mare piață de film a anului, European Film Market servește drept compas și barometru pentru noul an de film.

În acest context vă încurajăm să aplicați pentru acreditarea de participare la Berlinale European Film Market. Primii 7 producători de film ce vor fi acreditați să participe la Berlinale, vor beneficia de acoperirea costurilor de participare din partea Proiectului Tehnologiile Viitorului. Cheltuielile pentru cazare vor fi acoperite de către Centrul Național al Cinematografiei din Republica Moldova.

Pentru că biletele de avion vor fi procurate pe cont propriu de către participanți și pentru că procesul de acreditare poate dura mai mult timp, vă încurajăm să luați decizii cât mai rapide. La moment biletele de avion care pot fi procurate la prețuri foarte convenabile.

În cazul în care sunteți interesați să participați, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail contact@cnc.md pentru mai multe detalii.

Partajează acest articol cu prietenii: ⤵
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on odnoklassniki
OK
Share on vk
VK
Ședinta cu referire la lansarea Concursului de finanțarea a proiectelor cinematografice

Ședinta cu referire la...

În contextul lansării Concursului de finanțare a proiectelor cinematografice, Centrul Național al…
ÎN ATENȚIA UNIUNILOR ȘI ASOCIAȚIILOR DIN DOMENIUL INDUSTRIEI CINEMATOGRAFICE

ÎN ATENȚIA UNIUNILOR ȘI...

În contextul lansării Concursului de finanțare a proiectelor cinematografice, invităm Uniunile și…