The National
Film Centre
Of Moldova

Workshop interactiv pe tema luminii și alte subiecte ale artei cinematografice cu Christian Berger

Fest Film Lab 2021 oferă o oportunitate unică pentru cineaști, operatori de cameră, gafferi, studenți la cinematografie sau oricine interesat de o carieră în domeniu: WORKSHOP cu Christian Berger.

Cine este Christian Berger, una dintre cele mai influente personalități din domeniul cinematografiei?
Christian Berger este un cinematograf austriac, regizor, producător și scriitor de numeroase documentare, filme TV și lungmetraje. Este cunoscut îndeosebi pentru că a lucrat la „The White Ribbon”cu Michael Haneke, care i-a adus o nominalizare la Oscar pentru cea mai bună cinematografie la „82nd Academy Awards”. A fost câștigătorul Premiilor American Society of Cinematographers pentru realizări remarcabile în cinematografie și a lucrat ca director de film pentru regizori de renume precum Michael Haneke, Luc Bondy, Wolfgang Glück, Stephen Gaghan, Amos Gitai, Peter Sehr și Marie-Noèlle, János Szász, Angelina Jolie, Virgil Widrich, Terrence Malick.

Ce presupune workshop-ul?
Tema generală a atelierului se va focusa în mod special pe tratarea luminii . Christian Berger este unul dintre inventatorii sistemului inovator CINE REFLECT LIGHTING SYSTEM, pe care l-a folosit în mai multe producții ale sale. Pe lângă crearea unor noi posibilități estetice pentru cameră, acest sistem oferă actorilor și regizorilor o flexibilitate și o libertate fără precedent.

Grupul va avea până la 25 de participanți, ceea ce îl face extrem de practic și interactiv. De asemenea, veți avea ocazia să evaluați problemele pe care le-ați întâlnit la filmele dvs. și să primiți feedback-ul pentru a debloca anumite situații pe viitor.

Atenție! Workshop-ul va avea loc online, în perioada 18-21 octombrie 2021, timp de 4 zile (16 ore). Aplicarea până pe 16 septembrie vine cu o ofertă suplimentară!

CONTACT: filmlab@fest.pt

Mai multe detalii despre workshop și formularul de aplicare îl găsiți în link-ul de mai jos:
http://filmlab.fest.pt/upcoming_workshop.php?workshop_id=145&fbclid=IwAR3vwXkntFNanIdlyW7OOptePyLie4UGGuLyCHK7KyJn_lJXq60pUlG55QY

Partajează acest articol cu prietenii: ⤵
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on odnoklassniki
OK
Share on vk
VK
Ședinta cu referire la lansarea Concursului de finanțarea a proiectelor cinematografice

Ședinta cu referire la...

În contextul lansării Concursului de finanțare a proiectelor cinematografice, Centrul Național al…
ÎN ATENȚIA UNIUNILOR ȘI ASOCIAȚIILOR DIN DOMENIUL INDUSTRIEI CINEMATOGRAFICE

ÎN ATENȚIA UNIUNILOR ȘI...

În contextul lansării Concursului de finanțare a proiectelor cinematografice, invităm Uniunile și…