WARBOY, o nouă co-producție cinematografică dintre Moldova și România, din 7 decembrie la Cineplex Loteanu

Spectatorii din Republica Moldova sunt așteptați undeva în (v)estul sălbatic, în cel mai nou film regizat de Marian Crișan, ce va putea fi văzut, în premieră, la Cineplex Loteanu din 7 decembrie.


WARBOY spune povestea plină de emoție a unui adolescent care, încercând să salveze cei doi cai ai familiei, pornește într-o călătorie inițiatică, traversând peisajul sălbatic al Munților Apuseni în România anului 1944 când cel De-al Doilea Război Mondial se apropie de final.


Cu un mix de genuri – aventură, film de război, film pentru copii, western – WARBOY este un film pentru toată familia ce îi are în distribuție pe Daniel Bâliș, Reginald Ammons, Ovidiu Crișan, Adina Iftime, Dan Chiorean, cărora li se alătură și actorii basarebeni: Ion Bechet, Sergiu Voloc și Igor Babiac. Filmul este coprodus de Dragoș Turea prin Parmis (Republica Moldova), iar trailerul poate fi urmărit pe: https://youtu.be/18VtyKEmn7w


Scenariul este semnat de Marian Crișan, directorul de imagine al filmului este Adrian Pădurețu, scenografia îi aparține Simonei Pădurețu, costumele Danei Păpăruz, iar montajul lui Tudor Pojoni. Muzica originală este compusă de Alin Zăbrăuțeanu și Călin Torsan.

O producție Rova Film, în coproducție cu Parmis, Chainsaw Europe și Forest Film, WARBOY este realizat cu sprijinul CNC România, Centrul Național al Cinematografiei din Republica Moldova și va putea fi văzut în cinematografe din 7 decembrie.


Pe paginile de Facebook: https://www.facebook.com/warboymd și Instagram: https://www.instagram.com/filmulwarboy puteți găsi mai multe materiale și informații despre film.

Finanțatori: CNC România, Centrul Național al Cinematografiei din Republica Moldova, Cinema City, Ford, Happy Cinema, Televiziunea Română, OTP Bank


Cu sprijinul: Dacin Sara, UPFAR-ARGOA , Romsilva, Rezervația Naturală Munții Apuseni,Sal-Pan,
Club Ecvestru Decebal Bacău, Aqua Carpatica, Papa Pictures

Partajează acest articol cu prietenii: ⤵
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on odnoklassniki
OK
Share on vk
VK