VEZI CINE SUNT CEI TREI MEMBRI AI JURIULUI DIN CADRUL SESIUNII DE PITCHING, EDIȚIA 2024

În datele de 26 și 27 aprilie va avea loc sesiunea de pitching din cadrul Concursului de finanțare a proiectelor cinematografice, sesiunea 2024. Evenimentul va avea loc la Biblioteca Onisifor Ghibu (str. Nicolae Iorga 21, Chișinău) și va fi deschis publicului larg. De asemenea, pitch-ul va fi transmis live pe pagina de facebook a CNC, astfel încât toți doritorii să poată urmări prezentările publice ale participanților la concurs.

Dosarele depuse la sesiunea de finanțare a proiectelor cinematografice vor fi jurizate de experți internaționali. Reamintim că această practică a fost instituită acum doi ani, în premieră pentru Republica Moldova, la inițiativa CNC.  

Anul acesta, juriul este pentru prima dată format exclusiv din femei cu remarcabile cariere în domeniul cinematografiei: Noemi Schory, Helle Hansen vid Neyst și Iuliana Tarnovețchi.

În cadrul sesiunii de pitching, cei trei experți internaționali vor acorda un punctaj de la 1 la 10 care va fi cumulat cu punctajul atribuit proiectului la etapa de analiză a dosarului creativ. Astfel, vor fi desemnate proiectele care sunt promovate în cea de-a doua etapă a Concursului.

Sesiunea de pitching este organizată de Centrul Național al Cinematografiei în parteneriat cu Proiectului Tehnologiile Viitorului, finanțat de USAID, Suedia și Marea Britanie și Biblioteca Onisifor Ghibu din Chișinău.

Partajează acest articol cu prietenii: ⤵
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on odnoklassniki
OK
Share on vk
VK