S-a lansat programul BRIDGE

Proiectul Tehnologiile Viitorului, finanțat de USAID și Suedia în parteneriat cu Agenția de Investiții din Moldova a lansat programul BRIDGE pentru a încuraja și susține internaționalizarea afacerilor locale. Companiile de film pot beneficia de 1500$ pe an pentru rambursarea cheltuielilor de participare la evenimente internaționale.

Evenimentele internaționale unde participarea este eligibilă pentru finanțare includ conferințe, expoziții, festivaluri, competiții, training-uri, întâlniri profesionale, etc..

Prin participarea la programul respectiv, companiile locale de film vor avea posibilitatea să-și internaționalizeze afacerea, să accede la o piață de desfacere mai largă, și să își stabilească noi cunoștințe și parteneriate.

Industriile vizate de către programul BRIDGE sunt industriile creative, Digital Media și Film, industrie ușoară, inginerie, managementul deșeurilor și economie verde, și cercetare și dezvoltare.

Astfel, există trei direcții de finanțare:

  1. taxa de participare;
  2. cazare;
  3. călătorie.

Aplicarea la programul BRIDGE este simplă și accesibilă, necesitând doar completarea unui formular. O comisie specială multilaterală va evalua aplicanții și va selecta câștigătorii în baza eligibilității conform criteriilor prestabilite.

Mai multe detalii găsiți pe site-ul BRIDGE aici.

Partajează acest articol cu prietenii: ⤵
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on odnoklassniki
OK
Share on vk
VK
Festivalul Internațional Film O'Clock aduce în prim plan o selecție îndrăzneață de filme contemporane și clasice pentru cea de-a patra ediție 

Festivalul Internațional Film O'Clock...

 Film O’Clock promite și în 2024 o nouă experiență cinematografică memorabilă, oferind publicului oportunitatea…
Industria de film prezentă, pentru prima oară, cu stand de țară la una dintre cele mai mari piețe de film europene - European Film Market

Industria de film prezentă,...

Centrul Național al Cinematografiei (CNC), pentru prima dată, a participat cu un…