Hai cu Doc! – Eveniment motivațional pentru cineaștii documentariști, jurnaliști, reprezentanți mass-media și alți doc-goers!

În perioada 29-30 septembrie, în premieră la Chișinău va avea loc “Hai cu Doc!”, o conferință pe film documentar. Evenimentul se va desfășura pe parcursul a două zile, între orele 11:00 – 17:00, în incinta Artcor, Sala A2.

În cadrul conferinței, opt speakeri cu o carieră de succes – regizori, producători, distribuitori și promotori ai filmului documentar, vor împărtăși experiența proprie și vor pune în discuție subiecte de actualitate din industria filmului documentar.

Hai cu Doc! este un proiect important nu doar pentru cineaști, ci și pentru toți cei care fac documentare: jurnaliști, reprezentați mass-media și alți doc-goers.

Proiectul este un concept CNC Moldova, realizat în parteneriat cu Asociația Industriilor Creative din Moldova, COR și susținut de USAID, Suedia și Marea Britanie.

Speakeri: Alexander Nanău, regizor de film, nominalizat la două premii Oscar cu documentarul „Colectiv” | Alexandra Likhacheva și Anna Shalashina, regizoarea și, respectiv, producătoarea filmului Kretsul, câștigătorul premiului Eurimages Co-production Development Award la Transilvania Pitch Stop 2020 | Olga Lucovnicova, regizoarea scurtmetrajului „Nanu Tudor”, premiat cu Ursul de Aur la Festivalul Internațional de Film de la Berlin, Berlinale 2021 | Irena Taskovski, producător de film și distribuitor, CEO și fondatoarea Taskovski Films Network, companie internațională de vânzări și producție | Natalia Arshavskaya, Commissioning Editor la Current Time TV, SUA | Victoria Belopolsky, Director ArtDocFest, festival rus de filme documentare non-format | Natalia Andronachi, Coordonatoare Moldox Lab, laborator de film documentar în cadrul Moldox Festival.

În legătură cu faptul că numărul participanților este restricționat din cauza situației pandemice din țară, intrarea la eveniment se va face doar în baza invitațiilor și a certificatului de vaccinare, test sau act confirmativ de prezență a anticorpilor.
Doritorii de a participa la conferință, sunt rugați să aplice până în data de 26 septembrie, la adresa de e-mail: contact@cnc.md, sau numărul de telefon: 062101902.
Primul venit, primul servit!

În link-ul de mai jos găsiți programul evenimentului:
https://cnc.md/wp-content/uploads/2021/09/Program-Hai-cu-Doc-Ro.docx

Partajează acest articol cu prietenii: ⤵
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on odnoklassniki
OK
Share on vk
VK