Filmarea lungmetrajului “Werner Gruber” continuă

CNC continuă turul de monitorizare al producțiilor cinematografice în derulare, care au beneficiat de sprijin financiar din partea centrului, iar miercuri, 8 august, a vizitat locațiile de filmare ale lungmetrajului “Werner Gruber”, în regia lui Igor Sadovski.
Werner Gruber aduce un subiect inedit, fiind un thriller, pentru piața cinematografică din Republica Moldova, dar și o echipă profesionistă și internațională, datorată inclusiv prezenței operatorului italian Angelo Stramaglia, în calitate de director de imagine.

IGOR SADOVSKI, regizor: “Am realizat 70% din filmările propuse pentru această producție, filmând atât interioare, pe timp de zi, cât și exterioare, pe timp de noapte. Mulțumim CNC pentru contribuția oferită proiectului.”

ANGELO STRAMAGLIA, director de imagine: “Mă bucur mult pentru echipa de filmare care știe să lucreze la nivel înalt, într-un mediu internațional. Aici, la capitolul profesionalism și cooperare, nu îmi lipsește Italia.”

ALINA STOIANOV, actriță: „Genul filmului Werner Gruber este nou pentru Republica Moldova, deoarece vorbim despre un thriller. Dacă CNC va susține în continuare proiectele autohtone, văd un viitor frumos pentru cinematografia noastră.”

Proiect: Werner Gruber

  • Casa de producție: Cinemascope Sadovski, în coproducție cu Pascaru Production
  • Regizor: Igor Sadovski
  • Producător: Liuba Sadovski
  • Director de imagine: Angelo D. Stramaglia
  • Actori: Alina Stoianov, Nicolaie Jelescu, Rada Ixari
  • Locație: s. Romănești, s.Măgdăcești, Republica Moldova
Partajează acest articol cu prietenii: ⤵
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on odnoklassniki
OK
Share on vk
VK
CARBON, în regia lui Ion Borș, câștigătorul premiului WIP Europa la un festival de Categoria A

CARBON, în regia lui...

Proiectul CARBON, în regia lui Ion Borș, este câștigătorul WIP Europa, una…
Hai cu Doc! - Eveniment motivațional pentru cineaștii documentariști, jurnaliști, reprezentanți mass-media și alți doc-goers!

Hai cu Doc! -...

În perioada 29-30 septembrie, în premieră la Chișinău va avea loc “Hai…