Filmarea lungmetrajului “Werner Gruber” continuă

0
145

CNC continuă turul de monitorizare al producțiilor cinematografice în derulare, care au beneficiat de sprijin financiar din partea centrului, iar miercuri, 8 august, a vizitat locațiile de filmare ale lungmetrajului “Werner Gruber”, în regia lui Igor Sadovski.
Werner Gruber aduce un subiect inedit, fiind un thriller, pentru piața cinematografică din Republica Moldova, dar și o echipă profesionistă și internațională, datorată inclusiv prezenței operatorului italian Angelo Stramaglia, în calitate de director de imagine.

IGOR SADOVSKI, regizor: “Am realizat 70% din filmările propuse pentru această producție, filmând atât interioare, pe timp de zi, cât și exterioare, pe timp de noapte. Mulțumim CNC pentru contribuția oferită proiectului.”

ANGELO STRAMAGLIA, director de imagine: “Mă bucur mult pentru echipa de filmare care știe să lucreze la nivel înalt, într-un mediu internațional. Aici, la capitolul profesionalism și cooperare, nu îmi lipsește Italia.”

ALINA STOIANOV, actriță: „Genul filmului Werner Gruber este nou pentru Republica Moldova, deoarece vorbim despre un thriller. Dacă CNC va susține în continuare proiectele autohtone, văd un viitor frumos pentru cinematografia noastră.”

Proiect: Werner Gruber
Casa de producție: Cinemascope Sadovski, în coproducție cu Pascaru Production
Regizor: Igor Sadovski
Producător: Liuba Sadovski
Director de imagine: Angelo D. Stramaglia
Actori: Alina Stoianov, Nicolaie Jelescu, Rada Ixari
Locație: s. Romănești, s.Măgdăcești, Republica Moldova