Echipa proiectului „Blestemul Mariei Drăgan” la Thessaloniki International Film Festival

Echipa proiectului „Blestemul Mariei Drăgan” formată din regizorul Călin Laur, producătorul Ștefan Nahaba și scenariștii Max Cârlan și Victoria Kirilov au participat în cadrul secțiunii Agora Crossroads Co-production Market la Festivalului Internațional de Film Thessaloniki.

Aceștia au avut oportunitatea să cunoască publicul din Grecia, să vorbească despre film și să stabilească conexiuni pentru dezvoltarea și promovarea proiectului cinematografic.

Thessaloniki International Film Festival este un eveniment anual axat pe descoperirea și promovarea noilor regizori din întreaga lume. Timp de zece zile, la mijlocul lunii noiembrie, audiențe de aproximativ 70.000 de persoane, precum și sute de invitați greci și străini participă la proiecții a peste 150 de filme în cinematografele orașului.

Participarea echipei proiectului a fost posibilă grație premiului oferit de CNC Moldova în parteneriat cu Proiectul Tehnologiile Viitorului (finanțat de USAID și Ambasada Suediei în Republica Moldova) pentru unul din cele mai bune PITCH-uri desemnate de juriul internațional din cadrul Concursului proiectelor cinematografice, sesiunea 2022.

Mai multe detalii despre Concursul de finanțare a proiectelor cinematografice, sesiunea 2022, le puteți afla aici.

Partajează acest articol cu prietenii: ⤵
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on odnoklassniki
OK
Share on vk
VK
Festivalul Internațional Film O'Clock aduce în prim plan o selecție îndrăzneață de filme contemporane și clasice pentru cea de-a patra ediție 

Festivalul Internațional Film O'Clock...

 Film O’Clock promite și în 2024 o nouă experiență cinematografică memorabilă, oferind publicului oportunitatea…
Industria de film prezentă, pentru prima oară, cu stand de țară la una dintre cele mai mari piețe de film europene - European Film Market

Industria de film prezentă,...

Centrul Național al Cinematografiei (CNC), pentru prima dată, a participat cu un…