CENTRUL NAȚIONAL AL CINEMATOGRAFIEI ANUNȚĂ REZULTATELE PRIMEI ETAPE A CONCURSULUI DE FINANȚARE A PROIECTELOR CINEMATOGRAFICE, SESIUNEA 2024

Centrul Național al Cinematografiei din Republica Moldova vă aduce la cunoștință că a făcut publice rezultatele primei etape a Concursului de finanțare a proiectelor cinematografice, sesiunea 2024.

Din cele 31 de dosare care au fost depuse la Concursul de finanțare a proiectelor cinematografice, sesiunea 2024, 2 proiecte au fost retrase din concurs la etapa inițială, iar 24 sunt promovate în etapa a doua.

Rezultatele Etapei I a Concursului pot fi consultate aici: https://cnc.md/rezultate-etapa-i-2024/

Ponderea proiectelor promovate în etapa a doua a concursului reprezintă 82%, similar cu rezultatele din sesiunea 2023 a Concursului de finanțare a proiectelor cinematografice. 

Menționăm că pe pagina web este afișată și componențele Comisiei de evaluare a scenariilor și a Juriului pentru prezentarea publică (pitch) a proiectelor. 

Rezultatele evaluărilor ambelor comisii le găsiți aici: https://cnc.md/rezultate-scenarii-2024/ și aici: https://cnc.md/rezultate-pitch-2024/ , inclusiv punctajul și notele acordate pe fiecare proiect. Participanții care doresc să consulte fișele de evaluare ale membrilor Comisiei și Juriului pentru etapa întâi pot depune o cerere la adresa concurs@cnc.md, în care să indice titlul și numărul de înregistrare al proiectului.

Totodată, aducem la cunoștința participanților care au fost promovați în etapa a doua că, în conformitate cu Regulamentul de finanțare a Concursului, aveți la dispoziție 15 zile de la data publicării rezultatelor primei etape pentru a depune dosarul tehnic.  Respectiv, data limită de depunere a dosarului tehnic este 22 mai 2024, ora 18:00. 

Concursul este organizat de Centrul Național al Cinematografiei, în parteneriat cu Proiectul Tehnologiile Viitorului, finanțat de USAID, Suedia și Marea Britanie.

Partajează acest articol cu prietenii: ⤵
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on odnoklassniki
OK
Share on vk
VK