Anunț!

Organizatorii Festivalului Internațional de Film de la Vilnius – Kino Pavasaris – un eveniment axat pe filmele de debut și dezvoltare a talentelor, lansează un apel către cineaștii în căutare de fonduri, coproducători sau parteneri din Europa de Est.

Pentru ediția din 2021 a Meeting Point – Vilnius, care va fi organizată online în perioada 14-16 aprilie, cererile pot fi depuse până la data de 28 februarie curent.

Debutanții care au proiecte cinematografice (ficțiune lung metraj, documentare și filme de animație) în faza de pre-producție, producție sau post-producție și planifică să fie finalizate și premiate în 2021 sau începutul anului 2022, sunt invitați să participe în cadrul secțiunii de prezentare Work-in-Progress “COMING SOON”.

Mai mult, MPV va lansa cea de-a doua ediție a TALENTS NEST, inițiativă care își propune să exploreze talentele din industria cinematografică din țările baltice, țările ex-sovietice și caucaziene. Talents Nest se adresează oricărui scenarist, regizor, producător debutant. Termenul limită de aplicare la această secțiune este 14 martie, curent.

www.meetingpointvilnius.lt

Partajează acest articol cu prietenii: ⤵
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on odnoklassniki
OK
Share on vk
VK
«Молдавское кино пытается доказать, что имеет право на жизнь», interviu cu directorul CNC Moldova, Valentina Iusuphodjhaev

«Молдавское кино пытается доказать,...

Un interviu marca Newsmaker cu Directorul CNC Moldova, Valentina Iusuphodjaev, realizat de…
Dubla premiere a regizorului Dumitru Grosei la World Independent Cinema Awards WIKA, New York 2021

Dubla premiere a regizorului...

Regizorul Dumitru Grosei a câștigat două premii la Festivalul World Independent Cinema…