Vă invităm la primul meetup din seria de evenimente marca „Film Talks” ce va avea loc pe 28 martie la Mediacor

2023 a venit cu promisiuni mari pentru industria filmului din Moldova. La finele anului trecut am lansat scurt și lungmetraje, la început de 2023 am participat la festivaluri internaționale de film, iar despre țara noastră a început să se vorbească mai mult în lume.

Pe 28 martie, începând cu ora 16:00, la Mediacor, vă invităm la dialogul #Fillm Talks: Industria de film acasă și în lume.

Vom vorbi despre:

  • festivalurile de film de la Trieste, Berlin, Belgrad, Thessaloniki și Frisbourg
  • facilitățile și instrumentele de participare
  • avantaje, recompense și, desigur, inspirație

Vom asculta experiențele colegilor de breaslă, beneficiari ai programului BRIDGE, și vom discuta oportunitățile noi pentru industria de film, care apar odată cu recenta ratificare a Convenției Consiliului Europei privind coproducția cinematografică.

Evenimentul se adresează comunității de film și cinema, dar și jurnaliștilor culturali și bloggerilor/ vloggerilor interesați de dezvoltarea industriei de film locale.

Participarea este gratuită, cu înregistrare prealabilă pe următorul link aici.

Acest eveniment este organizat cu susținerea Proiectului Tehnologiile Viitorului, finanțat de USAID, Suedia și Marea Britanie și în parteneriat cu Centrul Național al Cinematografiei din Republica Moldova.

Partajează acest articol cu prietenii: ⤵
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on odnoklassniki
OK
Share on vk
VK