Moldova
Film
Center

TROFILM GROUP

Trofim Guțanu Cinematographer,Filmmaker

Adresa noastră:
Floresti, Soroca, Moldova
Telefon:
+37368302055

Vede lumea prin obiectivul camerei de luat vederi. O face mai bună, mai colorată şi îi găseşte doar laturile frumoase. Dovadă sunt colaborările şi proiectele de succes, prin care a adus un suflu nou în domeniul fotografiei, filmului dar şi o imagine clară, la propriu, a ceea ce trebuie de văzut.

Un exemplu concludent este funcţia de director de imagine „Punţi către Europa-2 cu Ecaterina Covali”- proiect realizat în mai multe state europene, care au reuşit să se integreze cu succes în UE- emisiune ce este înalt apreciată atât de organizaţiile europene internaţionale,cât şi cele naţionale, la capitolul profunzimea mesajului şi calitatea înaltă a filmărilor.

Printre alte proiecte importante realizate de Trofim Guţanu este emisiunea Sound check de la TV Moldova 1, şef de echipă al emisiunii „Istorii americane”, coordonator de imagine al emisiunii „Prima Oră” de la TV Prime, etc.

Trofim Guţanu s-a remarcat şi prin contribuţia sa profesională la ecranizarea filmului „Etajul 2”, în calitate de producător şi director de imagine. Abilităţile de bun meseriaş în domeniul filmului şi fotografiei se datorează inteligenţei lui Trofim, spiritului inventiv dar şi „ochiului de vultur” cu care l-a înzestrat Dumnezeu, lucrul cel mai important în profesia sa.