(RO) CNC a participat la ceremonia de deschidere a celei de-a treia ediții a Festivalului Internațional de Film Documentar MOLDOX

0
117

Sorry, this entry is only available in Romanian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

CNC a participat la ceremonia de deschidere a celei de-a treia ediții a Festivalului Internațional de Film Documentar MOLDOX, care are loc în perioada 1-5 septembrie în orașul Cahul. Publicul va viziona 23 de filme documentare din peste zece țări. Ceremonia a culminat cu un film documentar spaniol, în regia lui Pau Faus, „Ada pentru primărie”.

Pe această cale, aducem sincere felicitări echipei de organizatori și în special lui Maxim Cârlan, directorul Moldox Festival 2018, care a muncit foarte mult, pentru ca acest festival să aibă loc al treilea an consecutiv.

Festivalul mai durează până miercuri, 5 septembrie, mai aveți timp să cunoașteți regizori cu renume mondial și nominalizați la premiile Oscar și să urmăriți filme documentare cu premii la cele mai mari festivaluri de filmdin lume.
Le urăm succes în continuare!